Skip to main content

Kenapa Perlu Memilih Shaklee

Ada yang bertanya Kenapa mesti pilih Shaklee sebagai supplement harian? Sebenarnya Produk Shaklee bukan setahun dua berada dipasaran ... dah 100 tahun pun...
Shaklee mampu bertahan kerana perbezaan bahan bahan yang terdapat dalam vitamin itu sendiri.

Always Works.Always Safe.Always Green

Sentiasa Berkesan.Sentiasa Selamat.SentiasaMesra Alam.

Kenapa Shaklee Selamat
: Lebih daripada 80,000 ujian kawalan kualiti tahunan dijalankan.
:Potensi terjamin-Pengesahan bahan botani  daripada pihak ketiga.
: Ketulenan terjamin -350 ujian-ujian pencemaran dikendalikan bagi setiap ramuan botani baru.
:100% kepuasan terjamin

Kenapa Shaklee Sentiasa Berkesan
:$300 juta dilaburkan dalam pengujian penyelidikan dan pembangunan.
:Terdapat 70% kajian klinikjal bercetak.
:Terdapat 55 paten dan paten tertunda
: Kajian ulangtahun ke 50 menunjukkan yang pengguna makan makan tambahan Shaklee dalam jangka masa panjang mempunyai kesihatan ternyata lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau tiada makanan tambahan langsung.

Kenapa Shaklee Sentiasa Mesra Alam
: Tiada perasa tiruan.
: Tiada pemanis tiruan
: Tiada pewarna atau Lemak Trans
: Tiada bendasing tersembunyi.
: Tiada ujian terhadap haiwan.
: Tiada bahan -bahan yang diharamkan.
: Tiada peluntur klorin







Pilihan terletak ditangan anda.Untuk memilih produk yang selamat dalam jangka masa panjang untuk tubuh badan anda. Pilihlah Shaklee yang produk makanan yang selamat,berkesan dan semulajadi.

Berminat dengan produk Shaklee sila hubungi di no /whatsapp ke 016 4119646 (Azimah Yahya)

Shaklee id:891361

Email:zienice83@gmail.com



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

#pengedarshaklee
#pengedarshakleepulaupinang
#shakleemalaysia
#shakleepulaupinang
#enermaxgroup
#sayajualherbalaxshaklee
#sayajualalfalfashaklee
#sayajualherbalaxshaklee
#herbalaxshaklee
#sembelit
#shawl  

Comments

Popular posts from this blog

Jenis makanan yang tak boleh dimakan oleh ibu berpantang dan Resepi Makanan Berpatang

Jenis makanan yang tak boleh dimakan oleh ibu berpantang . Ikan kembung - gatal Ikan cencaru - tajam Ikan siakap - boleh menyebabkan bentan Ikan sardin - gatal Semua makanan dalam tin - tinggi garam, angin dan bisa Sayur kangkung - sejuk dan angin Timun - sejuk Terung - sejuk dan boleh menyebabkan bentan Nenas - tajam dan boleh menyebabkan bentan Kacang tanah - angin Santan - sejuk dan angin . Jenis makanan paling disyorkan buat ibu berpantang. .-------. Ikan haruan makan 2 ekor saja seminggu Ikan selar Ikan gelama Ikan merah Daging Sayur sawi Sayur carrot Sayur brokoli Buah oren manis Kismis Kurma Madu Habbatussauda' Susu kambing Halia Bawang putih Lada hitam Ulam pegaga Makanan bergoreng elakkan ya sampai pada minggu kedua berpantang baru boleh makanan makanan bergoreng, contoh ayam goreng, ikan goreng. . Jenis masakan paling disyorkan ------- Sup Bakar Rebus . Jenis minuman disyorkan --------- Jus oren manis - bagus untuk luka Air mi

Senaman Yang Sesuai Mengikut Bentuk Tubuh Wanita

Senaman Yang Sesuai Mengikut Bentuk Tubuh Wanita  Kebanyakkan wanita menyukai senaman 'pilate, dance, kickboxing, yoga dan sebagainya. Tahukah anda ada cara cara senaman yang betul mengikut bentuk badan wanita Mula -mula wanita haruslah mengetahui bentuk tubuh badannya. Terdapat beberapa jenis bentuk badan wanita antara pear, apple, hourglass atau bentuk atlet. Bentuk badan 'Pear'  Wanita yang memiliki tubuh berbentuk buah 'Pear' cenderung memiliki pinggul yang lebar dibandingkan dengan bahagian tubuh mereka. Bahagian pinggang wanita tampak indah jika seorang wanita berbentuk buah 'Pear' ini memakai gaun dengan cara yang betul. Apple  Bentuk tubuh apel yang indah. Hal ini juga disebut bentuk V atau badan segitiga terbalik. Wanita ini telah didefinisikan dengan baik. Namun, payudara cenderung lebih besar dari bagian pinggul. Hourglass atau jam pasir Anda memiliki bentuk tubuh jam pasir, anda beruntung! Tubuh anda terlihat mirip

Kenali Jenis-jenis Keju

Kenali Jenis -jenis Keju CHEDDAR CHEESE Keju cheddar paling mendapat tempat dalam kalangan pengguna dari seluruh dunia. Keju yang berasal dari British ini mempunyai rasa yang sedap manakala aromanya tidak terlalu tajam menjadikan sesuai untuk dihidangkan dengan apa saja jenis masakan termasuk hidangan kaserol, sup , inti sandwich dan salad.Keju ini mengandungi 48% lemak dengan tempoh pemeraman selama 9 -24 bulan. EMMENTHAL CHEESE Keju Emmenthal berasal dar Swiss keju keras yang sangat keras dan popular.Emmenthal mempunyai sifat yang berbeza berbanding keju yang lain kerana bentuknya unik jika dipotong dan kelihatan lubang-lubang yang terbentuk semasa proses pemeraman. Keju kegemaran ramai ini mempunyai rasa yang sangat lembut dan kaya dengan aroma yang menyelerakan. PARMESAN CHEESE Keju Parmesan merupakan salah satu keju jenis keras dari Bandar Parma, Itali.Keju ini berbentuk silinder dengan warna kuning muda. Teksturnya yang keras sesuai untuk dijadikan parutan keju. Aroman