Skip to main content

Lecithin dan Alfalfa Set Asas Turunkan Berat Badan


Ù…ُ عَÙ„َÙŠْÙƒُÙ…ْ ÙˆَرَØ­ْÙ…َØ©ُ اللهِ ÙˆَبَرَÙƒَا تُÙ‡ُ


Assalamu’alaikum warahmatullaahi 


wabarakaatuh (Peace be upon you and so may the mercy of Allah and His blessings).




Selalu makan terlebih ? Risaukan berat badan naik,badak jadi gemuk. 
Tak perlu risau. Ada cara selamat untuk kita amalkan.
Dalam Shaklee ada 2 benda asas untuk kurus .
Iaitu Lecithin dan Alfalfa...
Lecithin  merupakan pembakar lemak semulajadi. 
-Bertindak dengan membersihkan salur darah dari kolestrol dan trigliserid dalam tubuh.
-Kemudian lecithin akan dapat membantu melangsingkan badan dan mencegah masalah terkumpulnya lemak.
-Lecithin juga membantu 'membakar'  lemak dengan lebih cepat dan meningkatkan metabolisme badan.

Alfalfa bertindak dengan membuang toksin badan.
- Alfalfa membantu membuang toksin.Toksin adalah punca kegemukkan dan sukar untuk menurunkkan berat badan.
-Alfalfa adalah beralkali yang boleh mengembalikan PH normal badan.
-Mencuci darah , hati dan kolon.


Disamping itu, anda perlu juga menjaga pengambilan kalori harian juga jika mahu kesan yang lebih cepat penurunan berat badan.
Lecithin dan alfalfa membantu untuk kurus dengan cara sihat dan selamat untuk jangka masa panjang.
Jadi buatlah pilihan yang bijak.
Kurus dan cantik dengan cara selamat.

SILA KLIK DIBAWAH UNTUK PAUTAN TESTIMONI

Testimoni Lecithin Shaklee


Nak Order produk Shaklee sila hubungi di no
whatsapp ke 016 4119646 (Azimah Yahya)



Shaklee id:891361
Email:zienice83@gmail.com
FB:AZIMAH YAHYA
INSTA:LOVE_YOUR_HEALTH_LIFE

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.




#pengedarshaklee#pengedarshakleepulaupinang#shakleemalaysia#shakleepulaupinang#enermaxgroup

Comments

Popular posts from this blog

Jenis makanan yang tak boleh dimakan oleh ibu berpantang dan Resepi Makanan Berpatang

Jenis makanan yang tak boleh dimakan oleh ibu berpantang . Ikan kembung - gatal Ikan cencaru - tajam Ikan siakap - boleh menyebabkan bentan Ikan sardin - gatal Semua makanan dalam tin - tinggi garam, angin dan bisa Sayur kangkung - sejuk dan angin Timun - sejuk Terung - sejuk dan boleh menyebabkan bentan Nenas - tajam dan boleh menyebabkan bentan Kacang tanah - angin Santan - sejuk dan angin . Jenis makanan paling disyorkan buat ibu berpantang. .-------. Ikan haruan makan 2 ekor saja seminggu Ikan selar Ikan gelama Ikan merah Daging Sayur sawi Sayur carrot Sayur brokoli Buah oren manis Kismis Kurma Madu Habbatussauda' Susu kambing Halia Bawang putih Lada hitam Ulam pegaga Makanan bergoreng elakkan ya sampai pada minggu kedua berpantang baru boleh makanan makanan bergoreng, contoh ayam goreng, ikan goreng. . Jenis masakan paling disyorkan ------- Sup Bakar Rebus . Jenis minuman disyorkan --------- Jus oren manis - bagus untuk luka Air mi

Senaman Yang Sesuai Mengikut Bentuk Tubuh Wanita

Senaman Yang Sesuai Mengikut Bentuk Tubuh Wanita  Kebanyakkan wanita menyukai senaman 'pilate, dance, kickboxing, yoga dan sebagainya. Tahukah anda ada cara cara senaman yang betul mengikut bentuk badan wanita Mula -mula wanita haruslah mengetahui bentuk tubuh badannya. Terdapat beberapa jenis bentuk badan wanita antara pear, apple, hourglass atau bentuk atlet. Bentuk badan 'Pear'  Wanita yang memiliki tubuh berbentuk buah 'Pear' cenderung memiliki pinggul yang lebar dibandingkan dengan bahagian tubuh mereka. Bahagian pinggang wanita tampak indah jika seorang wanita berbentuk buah 'Pear' ini memakai gaun dengan cara yang betul. Apple  Bentuk tubuh apel yang indah. Hal ini juga disebut bentuk V atau badan segitiga terbalik. Wanita ini telah didefinisikan dengan baik. Namun, payudara cenderung lebih besar dari bagian pinggul. Hourglass atau jam pasir Anda memiliki bentuk tubuh jam pasir, anda beruntung! Tubuh anda terlihat mirip

Kenali Jenis-jenis Keju

Kenali Jenis -jenis Keju CHEDDAR CHEESE Keju cheddar paling mendapat tempat dalam kalangan pengguna dari seluruh dunia. Keju yang berasal dari British ini mempunyai rasa yang sedap manakala aromanya tidak terlalu tajam menjadikan sesuai untuk dihidangkan dengan apa saja jenis masakan termasuk hidangan kaserol, sup , inti sandwich dan salad.Keju ini mengandungi 48% lemak dengan tempoh pemeraman selama 9 -24 bulan. EMMENTHAL CHEESE Keju Emmenthal berasal dar Swiss keju keras yang sangat keras dan popular.Emmenthal mempunyai sifat yang berbeza berbanding keju yang lain kerana bentuknya unik jika dipotong dan kelihatan lubang-lubang yang terbentuk semasa proses pemeraman. Keju kegemaran ramai ini mempunyai rasa yang sangat lembut dan kaya dengan aroma yang menyelerakan. PARMESAN CHEESE Keju Parmesan merupakan salah satu keju jenis keras dari Bandar Parma, Itali.Keju ini berbentuk silinder dengan warna kuning muda. Teksturnya yang keras sesuai untuk dijadikan parutan keju. Aroman